dimecres, 7 d’abril del 2010

Justo Molinero dóna suport a les consultes independentistes


El popular presentador i ànima del Grup Teletaxi donarà suport a Cornellà Decideix

Les consultes sobre la independència continuen sumant suports. El darrer en donar suport als referèndums és el popular presentador i president del Grup Teletaxi, Justo Molinero, que donarà suport a la coordinadora Cornellà Decideix el proper divendres en una presentació a Sant Ildefons, el barri símbol de la immigració dels anys 60. L'Associació de Veïns de Sant Ildefons va ser una de les primeres entitats en donar suport a Cornellà Decideix, ja que sempre han lluitat per estendre la democràcia participativa entre la població. Amb la seva participació, Justo Molinero vol demostrar que qualsevol consulta popular és legítima si es mou en els paràmetres democràtics.


D'aquesta manera, el periodista i president del Grup Teletaxi vol defensar la democràcia participativa de les consultes davant els atacs d'aquells qui els neguen la legitimitat, com el PSOE, PP, Ciudadanos o la Falange.

Des de Cornellà Decideix volen destacar que un dels valors a difondre amb la consulta sobre la independència és la integració. Cornellà Decideix considera que la ciutadania plena s’obté participant de la 'cosa pública' i opinant de tot allò que afecta a tota la col·lectivitat. 'En una democràcia adulta no es pot permetre que existeixin ciutadans de primera i ciutadans de segona', asseguren. Catalunya acull a tothom i tothom pot opinar sobre el seu futur.

'L'acte de divendres ens servirà per a subratllar la oportunitat de participar que suposa la consulta per a la nova immigració i fer que la immigració dels anys seixanta s'involucri i pugui participar, també', ha confiat Joan Gavaldà, portaveu de la Plataforma. 'Unirem el passat, el present i el futur de la integració', i 'ens podrem treure la llufa que sempre identifica consultes amb independentisme', ha afegit.

En l'acte també participaran Antonio Alvear, president de l'associació de veïns de Sant Idelfons, que dóna suport a la consulta, Aziz Baha, membre de Cornellà Sense Fronteres, una entitat amazig, i Samuel Ruiz, de l'Asociación Promotora Nueva Perú.