divendres, 29 de gener del 2010

Decidim.cat anuncia que la segona i la tercera onada de consultes superaran els 160 municipis del 13-D


Fàbrega interpreta com un 'toc d'atenció' a l'estat Espanyol el fet que '350 municipis hauran participat en el procés'
La plataforma Decidim.cat, que agrupa alcaldes i regidors que han signat un manifest que aposta pel dret a decidir, ha anunciat aquest dijous que la segona onada de consultes es farà a 70 municipis l'últim dia de febrer i que ja està confirmat que també es faran consultes a 101 municipis el mes d'abril, sumant...
Lleigeix-ne més

dimarts, 26 de gener del 2010

dilluns, 25 de gener del 2010

"Ventdelplà" decideix!


La fictícia però tan nostrada vila de Ventdelplà ha esdevingut en un municipi de referència on es reflecteixen els temes locals d’interès cabdal mitjançant la quotidianitat dels seus protagonistes. El fet que una gran majoria de seguidors/es hagin interioritzat aquesta vila, ha animat a un grup d’incondicionals a formar una plataforma per tal d’aconseguir que a Ventdelplà també es debatin i es promoguin les consultes sobre la independència, de tal manera, que a la sèrie també es visqui aquesta dinàmica que identifica les nostres viles i ciutats.


El passat mes de novembre, es va crear la pàgina “Ventdelplà Decideix” a la xarxa social Facebook(http://www.facebook.com/pages/Ventdelpla-Decideix)Actualment compta amb més mil persones admiradores que, fins i tot, han encetat una consulta virtual per escollir portaveu. De moment, en Ramiro del Tramuntana i la Isona, la filla de la Teresa, en són els preferits. Aquesta plataforma demana a TV3 que els ventdelplanins també puguin expressar lliurement la seva opció a les urnes, amb el benentès que les consultes han liderat la idiosincràsia participativa i de cohesió d’una bona part de les nostres viles. Així doncs, defensen que aquesta realitat també s’hauria de reflectir a la sèrie.

Mentre l’alter ego de Breda no faci aquest pas endavant a la ficció, tenim la sort de poder comptar amb la consulta que tindrà lloc el proper 28-F a la vila de Breda (el Baix Montseny). El proper dia 30 de gener Breda celebrarà el seu acte central de campanya amb la participació de Carles Móra (alcalde d´Arenys de Munt) i Uriel Bertran (responsable d’Extensió Territorial i Campanya de la Coordinadora Nacional). L´acte, que es farà a les 8 del vespre al Centre Cultural Els Foros i estarà presentat per Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla.